BURSA / MUDANYA - Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu

Ekm

Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri, Cumhuriyetin 100. yılını kutlamak için düzenlenen etkinlikler kapsamında, bayraklar ve marşlarla Cumhuriyet yürüyüşü yapmışlardır.

Ekm

Mudanya Mütarekesi'nin imzalanışının 101.yıl dönümü nedeniyle okulumuz öğrencileri ile Mütareke Evi  ziyaret edildi.

Tem

Okulumuzun son gününde sene boyunca çeşitli etkinliklerde başarı göstermiş öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Mezunlarımıza veda ettik.Karneleri değıttık, öğrencilerimizi seneye sağlıklı bir şekilde kavuşmak dileğiyle uğurladık. Ardından tüm öğretmenlerimiz ile birlikte bahçemizde kahvaltı yaptık. Sene sonu öğretmenler kurulunda emekli olan öğretmenlerimize plaketlerini takdim ettik ve bir eğitim öğretim yılını daha noktaladık.

Haz

Öğrencilerimiz final ürünümüz Word+ture resimli sözlüğünü ellerine almanın mutluluğunu yaşadılar.

Haz

Okulumuz öğretmenleri Tuğba Teke ve Senem Akarsu tarafından yürütülen Art of Class etwinning projesinde, öğrencilerin hazırladığı çalışmalar, düzenlenen sergiyle tüm okulun beğenisine sunuldu.

Haz

Okulumuz Okul Öncesi Öğretmeni  Demet Yılmaz ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen E-Twininng projesi Hunters of Recyling/Geri Dönüşüm Avcıları tamamlandı.Proje boyunca geri dönüştürülebilen atıkları kullanarak etkinliklerini gerçekleştirdiler.Öğrencilerde ve ebeveynlerde çevreye karşı farkındalık oluşturdular.

Haz

Mudanya ilçe milli eğitim müdürlüğünün yürüttüğü MATFEST e, okulumuzu temsilen katılan 5B ve 5E öğrencileri, okulların kendi hazırladıkları matematik materyallerini ve matematik oyunlarını inceleme, oynama imkanı buldular. Matematiği somut olarak hissetme şansı yakaladılar.

Haz

Okulumuz 5/C sınıfı öğrencileri Zehra Karagöz, Mina Eslem Cici, Berra Mahmutoğlu, Eylül Mina Kaya, Hüsniye Bahar Kaya sene başından beri çıkardıkları okul dergileriyle göz doldurdular. Yılmadan, usanmadan, hiçbir önemli gün ve haftayı kaçırmadan ay ay, özene bezene hazırladıkları dergilerden kazandıklarını hayvan dostlarına ve depremzedelere bağışladılar. Aynı zamanda sene başından sene sonuna kadar onları destekleyen tüm idareci ve öğretmenlerine çiçek takdim ettiler. Bu vesileyle biz de tekrar başarılı, sosyal sorumlulukları yüksek olan bu öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ederiz. Böyle öğrencilerimizin artmasını temenni ediyoruz.

Haz

Okulumuzda 26.04.2023 Çarşamba günü yapılan Yalova Yürüyen Köşk Müze gezisinde Atatürk’ün doğaya verdiği önem yerinde görüp incelenmiş ve Cumhuriyet Tarihimiz hakkında daha detaylı bilgi sahibi olunmuştur.

Ock

Okulumuz yaptığı güvenli internet çalışmaları doğrultusunda, bronz e-güvenlik etiketi almıştır.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü münasebetiyle düzenlenen ortaokullar arası kompozisyon yarışması ilçe birincisi 6E sınıfı öğrencimiz Mina DEMİRCİ ödülünü Kaymakamımız sayın Ayhan TERZİ'nin elinden almıştır. Kendisini tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Learning English with Coding eTwinning Projesi Okulumuz Bilişim Teknolojileri öğretmeni Tolga Hakan Temiz ve İngilizce öğretmeni Uğur Açıkgöz öncülüğünde 8 ülke ve 17 öğretmenin katılımıyla başlamıştır.