BURSA / MUDANYA - Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu

Hatice-İsmail Hakkı Kayan Ortaokulu

Ömerbey Mahallesi Sanayi Caddesi No4 MUDANYA/BURSA
Vizyon
Çağdaş altyapıyla evrensel standartlarda, bilim, sanat ve spor alanlarında yeteneklerini keşfetmesini sağlayan bireylerin yetiştirildiği okulda kazanılan edinimleri yaşantıyla ilişkilendirildiği; kalıcı öğrenmenin hedeflendiği, örnek gösterilen kaliteli ve başarılı çalışmalarıyla fark yaratan, seçkin bir kurum olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, ülke geleceğine olumlu katkıda bulunacak üretken, yaratıcı, sorumluluk sahibi ulusal kültürünü benimsemiş, evrensel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmek Bu süreçte en gelişmiş öğretim yöntemlerini birleştirerek, teknoloji ve yabancı dil ağırlık desteklenen, kişisel potansiyelini ve yeteneklerini geliştirmeye istekli bireyler ile toplumda aranılan okul olmaktır.
Başarılar
Okulumuz Mudanya İlçesinde En Başarılı Okullar Arasında Olup, Bilgi Birikimi Yüksek Kadrosuyla Başarı Çıtasını Her Yıl Yükseltmektedir.
Öğretim Şekli :Tekli
09.15-15.30
OTOBÜS, MİNÜBÜS
Ömerbey Mahallesi Sanayi Caddesi No4 MUDANYA/BURSA
İLÇE MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.